No Mans Land

Click here to edit subtitle


1. Laikos -järvi

2. Huurujärvi
3. Silwa-arot
4. Mustavuoret
5. Kuiskausten Laakso
6. Aram -järvi
7. Lohikäärmevuoret
8. Latok -järvi

9.  Vodez

10. Faunus

11. Merirosvosaari

12. Käärmevuoret

13. Karhumetsä

14. Kuuhaiven -metsä

15. Kuninkaanmetsä

16. Synkkämetsä

17. Uinuvameri

18. Eteläinenmeri

19. Läntinenmeri

20. Jäämeri

21. Itämeri

Kuten mainittu Kheva on iso saarimanner (kuten esim. Australia) ja isoa osaa hallitsevat ihmiset, mutta noiden joukossa asustaa myös ei-ihmisiä. Ihmisten valtakunta jakautuu viiteen lääniin, joista ensimmäinen on itse kuninkaanlääni. Jokaista lääniä hallitsee lääninherra, joka vastaa lääninsä asioista ja vastaa kuninkaalle, jota ei paloja lääninsä asiat kiinnosta niin kauan kuin viini ja ruoka virtaa kuninkaallisessa linnassa. Suhtautuminen ei-ihmisiin vaihtelee ja historian tuottamat epäluulot kytevät yhä ihmisten sydämissä. Ihmiset ovat uusin tulokas tällä mantereella, mutta silti nuo ovat väkipakolla vallanneet itselleen maata omistettavaksi. Viimeinen sota, minkä Derwyn kuningaskunta on kokenut oli Mordan mustia joukkoja vastaan monta kymmentä vuotta sitten. Rauhan aika, kuten ihmiset nykypäivää kutsuvat, vallitsee ympäri kuningaskuntaa, rajat ovat avoinna kauppiaille ja suoranaista vihamielistä toimintaa muita rotuja kohtaan ei ole. Rauha on kuitenkin häälyvä käsite, sillä rikollisuus kukoistaa kuningaskunnassa, pohjoisen barbaarit ja lännen viikingit hyökkäilevät rajoja vastaan. Viikingit lähinnä ryöstelläkseen ja barbaarit taas haluavat häätää tunkeutujat omilta mailtaa. Tiet eivät ole turvallisia kulkea, siksi yleensä ihmiset liikkuvat karavaaneissa tai muuten ryhmissä vaihtaessaan kaupunkia tai kylää maantierosvojen ja pimeyden petojen tähden.

Itäinen puoli Khevaa on haltioiden asuttamaa. Haltiarotuja löytyy useampia, eivätkä nuo ole toistensa kanssa paljoa tekemisissä. Maanrajoja ei haltioilla ole niin tarkkaa kuin ihmisisllä, eikä alueella ole yhtenäistä nimeä. Jokainen haltiarotu asuu eri alueella omien periaatteidensa mukaan. Kuuhaltioiden mahtava kaupunki houkuttelee kauppiaita -ja varkaita, mutta lainkoura siellä on paljon tiukempi mitä ihmisten mailla. Suurhaltiat ovat taas piiloutuneet suureen metsäänsä. Noilla ja metsän laitamille meren rantaan metsän eteläpäässä on pesiytynyt asumaan kansa, jonka ihmiset ovat ristineet Sauruksiksi. Nämä liskohumanoidit ovat tulleet meren takaa ja vallanneet itselleen oma läntin elääkseen. Liskokansa on varsin harmitonta vähäisen lukumääränsä tähden, mutta suurhaltiat ajautuvat vähän väliä noiden kanssa kähnään.

Kolmas isoin rotu, kääpiöt ovat kaivautuneet lännen vuoristojen uumeniin mahtaviin kaivantoihinsa. Kääpiöiden kaupunkeja yhdistää maanalainen tieverkosto. Kääpiöt ovat myös hyvin eristäytyneitä, mutta kauppayhteys noiden suurimpaan kaupunkiin on auki muukalaisille -tosin tiukan valvonnan alaisena. Kääpiöillä on jopa siirtokunta maanpäällä eli yksi kääpiökylä, jonka asukkaat ovat tottuneet elämään maanpäällä, vaikka kääpiöiden mittapuulla kylä laitettiinkin pystyyn hiljattain. Suurinosa kaupankäynnistä muiden rotujen kanssa tapahtuu täällä.

Suurlohikäärmeet taasen asustelevat samaisellla vuorijonolla tosin etelämmässä eläen erakoituvaa elämäänsä.

Maanpäällisen maailman lisäksi Khevan alapuolella sijaitsee Uumenenala, maanalainen verkosto, jossa vaeltavat ennennäkemättömät hirviöt ja tietysti vielä vaarallisemmat asukkaat kuten drowt. Drowt ovat täysin eristäytyneet maanpäällisestä maailmasta ja ainut yhteys maanpinnalle on aika ajottaiset hyökkäykset tai yksittäiset henkilöt, jotka ovat hylänneet maanalaisen elämänsä.

Meren takana sijaitsevä Etelämanner on Khevalaisille tuntematon, mutta laivayhteys on yhteen aavikkokansan satamakaupunkiin, jossa kauppiaat saattavat käydä kauppaa puolin jos toisin.