No Mans Land

Click here to edit subtitle

                                            Muistathan lukea säännöt!


Kuka voi liittyä?

Kukatahansa (yli 16v) voi liittyä foorumille oli sitten vanha konkari foorumiroolipeleissä tai uusi tulokas. No mans landin ideana ei ole tehdä pelaajista kirjailijoita saati että pitäisi olla sellainen valmiiksi. Pääasia että tekstin lukeminen on sujuvaa ja peliä eteenpäin vievää.


Liittyäksesi tarvitset hahmon (ks. Hahmoista) ja valmis hahmo laitetaan kohtaan Hahmohakemukset. Ylläpitäjä vastaa viestiin mahdollisimman pian ja joko Hylkää tai Hyväksyy hahmon. Hylkääminen tarkoittaa sitä, että hahmotiedot ovat puutteellisia, rotukuvaukset eivät täsmää tai jotain muuta vastaavaa. Tämä ei tarkoita, että peli on täysin menetetty. Hakijan on korjattava hahmon tietoja ylläpitäjän ohjeiden mukaan ja kun sen on tehnyt ilmoittaa muuttaneensa kohdat ja jää odottamaan uutta "tuomiota".

Hyväksytyt pelaajat voivat rekisteröityä foorumille. Hahmoista laitetaan infosivu sille kuuluvalle paikalle (hahmoesittelyt on jaettu miehiin ja naisiin). Sitten vain pelaamaan!

Hahmon rotu/kansa on pelaajan itse päätettävissä. Kotoperäiset rodut on listattu sivuilla ja tällöin hahmon lajin on pysyttävä niissä puitteissa. Hahmo voi kuitenkin olla kotoisin jostain muualta meren takaa, jollion rotuna voi olla täysin omakeksimä rotu tai muuten poikkeava Khevan alkuperäisrotuihin verrattuna.

HUOM! Jos joku liittymiseen tai hahmoihin liittyvä asia askarruttaa, Kysymyksiä-osiossa voi kysellä, vaikka ei olisikaan rekisteröitynyt foorumille.


Hahmoista


Yleisesti

Hahmoksi saa tehdä minkä tahansa taruolennon tai ihmisen. Taruolentojen suhteen pelaajalla on vapaat kädet, vaikka muutamia rajoituksia on olemassa. Jos on epävarma hahmon rodun soveltuvuudesta kannattaa kysyä tai vain kokeilla lähettää hahmohakemus sellaisenaan, ylläpito huomauttaa asiasta jos jokin siinä ei sovi. Syntyperäiset Khevalaiset rodut on kuvailtu, joten näitä rotutietoja on noudatettava. Jos esim haluat tehdä omanlaisesi haltiarodun on tämän hahmon silloin oltava kotoisin jostain muualta kuin itse Khevasta. Mielikuvitusta saa ja pitää käyttää.

Kiellettyä

Kuten jo mainittu muutamia rajoituksia on olemassa;
1. Hahmo ei saa olla ylivoimainen, jumalallinen tai kuolematon hahmo.
2. Hahmolla on oltava hyvien kykyjen vastapainona heikkouksia.
3. Vampyyrit eivät kestä päivänvaloa ja juovat verta. Muuten soveltaminen tämän rodun kohdalla on sallittu.
4. Ihmissudet ovat pakonalaisesti täydenkuun aikaan muuttuvia; muoto on kaksijalkainen susihumanoidi ei nelijalkainen tavallista sutta muistuttava.
5. Androkyynihahmoja ei suositella, mutta jos kyseinen seikka on oleellista hahmon rodulle se sallittakoon.
6. Enkelit ja demonit eivät liity kristinuskoon eli vaikka olisi enkeleitä se ei tarkoita että on kristinuskon Jumala olemassa.
7. Hahmo ei saa olla jo valmiiksi luoto hahmo esim. kirjasta (pelkkä nimen muuttaminen ei myöskään käy, jos taidot ja ulkonäkö ovat samat).

Hahmohakemus/esittely

Foorumille päästäkseen pitää tehdä hahmo ja esittää se hahmohakemuksella ylläpidolle. Ylläpito päättää onko hahmo ns. kelvollinen tai puuttuuko tiedoista jotain oleellista yms.  Jokainen uusi hahmo on hyväksyttävä ennen kuin se voidaan ottaa peliin, vaikka olisikin jo foorumilla. Hahmohakemuksessa on oltava seuraavat tiedot;

Nimi:
Syntynyt/Ikä:(vuosiluvut tai tarkat päivämäärät eivät ole pakollisia)
Sukupuoli:
Laji/Rotu:(rodusta olisi hyvä mainita muutamalla sanalla, varsinkin jos se on tuntemattomampi taikaolentorotu erillisellä otsikolla)
Ammatti/Opiskelu: (jos on)
Luonne: (Kerrotaan hahmon luonteenpiirteistä, siitä mistä pitää//ei pidä ja miten käyttäytyy toisia kohtaan, mitä mieltä on asioista yms.)
Ulkonäkö:(Kuvaile hahmosi ruumiinrakennetta, hiusten ja silmien väriä, minkälaisia vaatteita tuo yleensä pitää yms.)
Historia:(Kerro hahmosi menneisyydestä vähintään oleelliset tapahtumat, jotka vaikuttavat hahmon elämään ja/tai luonteeseen)
Kyvyt/Taidot:(Mitä hahmo osaa, ei osaa, yliluonnolliset ja tavalliset taidot)
Muuta:(Muuta oleellista mainittavaa, joka ei sovi yllämainittuihin.)
Off-Game:(Pelin ulkopuolisia huomautuksia kuten tekijänoikeudet, hahmorodun alkuperän mainitseminen yms.)

Kohtien ei tarvitse olla tietyn pituisia, mutta sen verran tekstiä pitäisi olla, että hahmosta saisi vähintään jonkinlaisen kuvan esittelyä lukiessa. Kannattaa muistaa, että pienet yksityiskohdat syventävät hahmoa ja tekevät siitä mielenkiintoisemman ja pelaamisesta antoisamman. Mitä pidempi, sen parempi, mutta tietysti kohtuuden rajoissa. Lisäksi voi mainita asioita erikseen mitä pitää oleellisena kuten asunto, työpaikka, koulutus, mieltymykset, mahdolliset lemmikit ja merkittävät ihmissuhteet yms. Muistathan olla johdonmukainen ja käyttää mielikuvitustasi. Lähes kaikki on mahdollista, varsinkin jos asian osaa perustella näppärästi.

Kuvat

Hahmohakemukseen saa lisätä kuvia hahmosta, joko omatekemiä, toisen tekemiä tai netistä otettuja valmiita kuvia. Kuitenkin muistathan antaa kuvasta tekijänoikeudet sen tekijälle, etkä ota kunniaa sellaisesta kuvasta, jota et ole tehnyt. Kuvanmuokkaus on myös sallittua, kunhan asiasta mainitsee. Kuva ei kuitenkaan ole pakollinen.


Liity


Liittyminen tapahtuu foorumin puolella, mutta ilman rekisteröitymistä. Vasta kun hahmosi on hyväksytty, voit rekisteröiytyä. Huom! Käytäthän vierailijana samaa nimimerkkiä kuin pelaajana, jotta ei tule sekaannuksia.